جشن آغاز فراگيری قرآن در ايلام
تاريخ: شنبه 20 مهر 1392  ساعت: 10:28

ويژه كلاس اولی‌ها؛ جشن آغاز فراگيری قرآن در ايلام برگزار شد گروه فعاليت‌های قرآنی: كلاس اولی‌های ايلامی شروع فراگيری قرآن را جشن گرفتند، تلاوت قرآن، اجرای سرود، قرائت شعر و دكلمه از برنامه‌های اين مراسم معنوی بود. به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، كلاس اولی‌های ايلامی در نقاط مختلف اين استان سه‌شنبه، 16 مهرماه شروع فراگيری قرآن را جشن گرفتند، تلاوت قرآن، اجرای سرود، قرائت شعر و دكلمه از برنامه‌های اين مراسم معنوی بود. محمد كريمی، مدير آموزش و پرورش اين شهرستان در اين مراسم يادگيری قرآن در دوره دبستان را بهترين فرصت برای دانش‌آموزان توصيف كرد و از دانش آموزان خواست كه قرآن را با درك معانی آن فرابگيرند. محمدرضا دوستی، رئيس ادره آموزش و پرورش چوار نيز در جشن آغاز قرآن‌آموزی كلاس‌ اولی‌های اين منطقه ضمن بيان احاديثی از پيامبر مكرم اسلام(ص) به اهميت امر آموزش قرآن كريم برای دانش‌آموزان پرداخت و نگاه ويژه نظام اسلامی به يادگيری و آموزش قرآن كريم را يادآور شد. وی افزود: كارهای بسيار خوبی در مساجد و مدارس برای ختم قرآن كريم و روخوانی روزانه كلام وحی آغازشده است كه اين می‌تواند زمينه‌ساز گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه باشد، مهم‌ترين مسئله در زمينه فعاليت‌های قرآنی عمل به آيات الهی است. اردشير دارابی، معاون آموزش و پرورش شهرستان دهلران نيز در جشن آغاز قرآن‌آموزی كلاس‌ اولی‌های اين شهرستان ضمن تشكر از اوليا و مربيان، قرآن را راهنمای زندگی و مسير هدايت بشردانست و گفت: هركس در اين وادی قرار گرفت و به دستور قرآن عمل کرد رستگار می‌شود. وی همچنين درخصوص اهميت فراگيری قرآن، گفت: انس گرفتن با قرآن، موجب بركت در زندگی می‌شود ودر لوای قرآن است كه سعادت وخوشبختی پيش می‌آيد. در جشن آغاز قرآن‌آموزی كلاس‌ اولی‌ها در بخش پهله زرين‌آباد نيز، حسن رضايی، معاون پرورشی آموزش و پرورش اين منطقه به سخنرانی درخصوص اهميت قرآن كريم پرداخت و گفت: درروز قيامت 3 چيز از رفتن انسان‌ها به بهشت خوداری می‌كنند كه عبارتند از، مسجد ازاهل همسايه كه حداقل يك نوبت درآن فريضه واجب نماز را درآن برپا نكرده‌اند، قرآن كه درخانه‌ها موجود بوده ولی ازآن استفاده نشده است و عالمی كه درشهر يا روستايی است واز ايشان سؤالات شرعی پرسيده نشد.