جشن قرآن دانش‌آموزان پايه اول ابتدايی بروجرد
تاريخ: شنبه 20 مهر 1392  ساعت: 10:32

جشن قرآن دانش‌آموزان پايه اول ابتدايی بروجرد برگزار شد گروه فعاليت‌های قرآنی: جشن قرآن دانش‌آموزان پايه اول ابتدايی شهرستان بروجرد، ظهر چهارشنبه، 17 مهرماه در مدرسه پسرانه شهيد نيازی اين شهرستان برگزار شد. Tweet به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، فرج‌الله شاهوردی‌زاده، مدير آموزش و پرورش بروجرد در اين مراسم جشن با بيان اينكه امروز برای دانش‌آموزان پايه اول ابتدايی روز بزرگ و مهمی است، اضافه كرد: يكی از مهم‌ترين اهداف برگزاری جشن قرآن در پايه اول ابتدايی، آفريدن خاطرات زيبا در نخستين گام برای ورود به بوستان قرآن و ماندگار كردن اين رويداد در زندگی اين نوگلان است و اينكه دانش‌آموزان با قرآن بيشتر مانوس شوند. وی بيان كرد: امروز افتخار می‌كنيم كه دانش‌آموزان ديگری به حلقه فعاليت‌های قرآنی در مدارس اضافه شده‌اند و فعاليت‌های قرآنی همواره در سطح همه مدارس روز به روز در حال گسترش است و اين گسترش ثمرات و بركات زيادی را به همراه دارد. شاهوردی زاده تصريح كرد: آنچه كه در زندگی فردی و اجتماعی به آن افتخار می‌كنيم، به بركت قرآن و آموزه‌های قرآن است و كوشيدن در جهت گسترش فرهنگ قرآنی، از ماندگارترين امور است. در بخشی از اين مراسم به دانش‌آموزان حافظ قرآن جوايزی نيز اهدا شد.